HeaderNiewsbief-MariskadeKok_nl
Hallo abonnee,

De rust van regelmaat begint steeds meer in mijn leven terug te komen. Prettig. Het vertrouwen in de illusie dat ik zelf weer aan het roer sta. Niet meer in spanning afwachten op regels van de overheid, die mijn plannen in de war kunnen gooien. Heerlijk om weer zelf mijn koers te bepalen.
De rust is ook wel nodig om verschillende schilderijen die geduldig liggen te wachten nog af te maken. Enkele portretten en nog twee werken gemaakt tijdens de theaterproducties van Kunstklank.
En ja natuurlijk ligt er alweer een nieuw groot project op de plank. Ik ben inmiddels begonnen aan mijn boek - Zien & gezien worden - Een verzameling mooie momenten. Een mooi plan voor de komende donkere maanden. Voor de liefhebbers - de voorinschrijving is inmiddels begonnen.

Hartelijke groet, Mariska

Gratis knabbelsessie

Trees vroeg mij: "Zijn er ook weleens mensen die zichzelf niet herkennen in een portret? Natuurlijk! De klant heeft altijd gelijk. De klant is koning & de klant heeft altijd gelijk. De vraag is: 'Ligt het aan het portret of is het misschien het beeld wat we van onszelf hebben?!' Bedenk dat je jezelf meestal alleen via de spiegel ziet. …

Meer lezen
Gratis knabbelsessie

De eerste prints op weg naar hun nieuwe thuis

De eerste prints zijn inmiddels opgehaald in het atelier. Prints van de schilderijen die ik heb mogen maken van de optredens via Kunstklank. Prachtig om te zien hoe een optreden voor zoveel mooie momenten kan zorgen. Een paar voorbeelden: De voorbereidingen tijdens de kennismaking van de cast. De voorstelling zelf. Het werken aan de schetsen en het schilderij. Het schilderij …

Meer lezen
De eerste prints op weg naar hun nieuwe thuis

Citaat van een kunstenaar:

“Kunst is geen reproductie van het zichtbare, kunst maakt zichtbaar” - Paul Klee