HeaderNiewsbief-MariskadeKok_nl
Hallo abonnee,

Mijn planning is soms helemaal top; Mijn eerste boek uitgeven, terwijl alle boekwinkels dicht zijn en samenscholing voor een boekpresentatie niet mogelijk is..... Maar goed, er komen vast weer andere tijden. Hieronder in het artikel aan de keukentafel, een link naar een vermakelijk radio-interview over een kunstenares in Coronatijd.

Niet getreurd, plan C is inmiddels in werking gesteld, dus ik loop alweer te zingen in huis. Ik wens jullie een mooi weekend.

Hartelijke groet, Mariska

Aan de keukentafel

Afgelopen vrijdag was ik uitgenodigd door RTV Katwijk voor een goed gesprek 'aan de keukentafel'. Een uur alle aandacht van de heren Jan de Bruin (presentator) , Jean Rooker (sidekick) en Jaap Schaap (techniek). Gezellig, leerzaam, een lach en een mooie discussie. Hier is een samenvatting te vinden van het gesprek. De muziek heb ik erbuiten gelaten vanwege …

Meer lezen
Aan de keukentafel

Tijd voor plan C

Toegegeven, ik werd niet echt blij van de persconferentie gisteravond, dus tijd voor plan C. Een verslag in beeld van de voorbereidingen met dank aan Ron voor de ondersteuning.

Meer lezen
Tijd voor plan C

Citaat van een kunstenaar:

“When I think of art, I think of beauty. Beauty is the mystery of life. It is not in the eye, it is in the mind. In our minds there is awareness of perfection” - Agnes Martin