Anders – in plaats van een kaart

Half oktober kreeg ik een mail van Olga Passchier- theatermaker, zangeres & schrijfster, maar voor mij vooral gewoon een prachtig mens. Op haar vraag aan mij of ik mee zou willen doen met haar project ‘Anders’ heb ik geen seconde getwijfel. Natuurlijk doe ik mee! Ontroert en vereerd ging ik op zoek naar een schilderij wat past bij haar intentie.

De keuze is gevallen op het werk: “Een goed gesprek”.

Een goed gesprek – werk Mariska de Kok

Olga heeft een bijzonder gedicht geschreven op de huidige situatie waarin we terecht zijn gekomen. Kort gezegd – Dit werk is vertaalt naar een lied met een videoclip. Inmiddels zijn er al heel veel reacties binnengekomen – meer dan 25000 kijkers en veel kranten hebben er al aandacht aan besteed. Terecht!

Zelf was ik nog niet in de gelegenheid om hier publiekelijk aandacht aan te besteden, dus bedacht ik dat in plaatst van kerstkaarten ik graag dit mooie filmpje met jullie wil delen. Geniet en laat je beroeren.