De onschatbare waarde van een kunstkaart

Set van 8 x 2 kunstkaarten – speciale actie met ingang van heden t/m 15 december 2020

Dit jaar is alles anders. Zo anders dan we überhaupt hadden kunnen voorstellen. Als alles nu al anders is en zelfs de kerst ongewoon gaat worden, is misschien nu ook het moment om onze kerstgroet eens totaal anders te doen.

Hoe liefdevol en weloverwogen de wensen voor het nieuwe jaar op de traditionele kerstkaart wordt geschreven, feit is dat de meeste kaarten na de feestdagen in de prullenbak verdwijnen. Zonde. De tijd van het schrijven, het maken of zoeken van een geschikte kaart is zo snel weer vergeten. Dit kan anders! Iets tastbaars, duurzaam & corona-proof.

De keuze

2017 LS BP 151504 Mariska de Kok Voorbereiding voor het diner
Een van de kaarten in de set ‘Wintertijd’

In mijn beleving gaat er niets boven een persoonlijke kaart die zelf wordt gemaakt. Maar zoals hierboven aangegeven, wanneer je daarin de gezelligheid van kerst of oud en nieuw in verwerkt, weet je zeker dat deze uiterlijk 6 januari weer is verdwenen. Het alternatief zou kunnen zijn om dan zelf een tijdloze kaart te maken met de instructie/ liefdevolle tip dat de ontvanger de kaart in gaat lijsten.

We leven in 2020, dus ik voel de vraag al aankomen, kan dit niet makkelijker. Jawel! Ik heb zojuist een set tijdloze kunstkaarten samengesteld met als thema ‘Wintertijd’. De kaarten zijn van zware kwaliteit (300 g / m²) dus kunnen zonder probleem worden ingelijst. Nu kan ik me voorstellen dat het ook leuk is om jezelf te verwennen en een paar kaarten voor jezelf achter te houden. Ook hier heb ik aan gedacht. Acht x twee kaarten zitten in de set. Dus 1 voor jou en 1 voor die lieve vriend waar je eigenlijk dicht bij had willen zijn.

De onschatbare waarde van een kunstkaart

2017 LS BP 151502 Mariska de Kok Voortuin Katwijk aan Zee
Één van de acht kaarten in de set ‘Wintertijd

Conclusie: Kies dit jaar voor een kunstkaart!

  • Daarmee tovert u een glimlach op het gezicht van de ontvanger, wat eigenlijk al onbetaalbaar is.
  • Ingelijst kan de kaart voor de ontvanger het gehele jaar een mooie herinnering zijn die gelijk weer warme gevoelens oproept.
  • Dit geldt natuurlijk ook voor uzelf: ingelijst is het een prachtig kleinood voor in de kamer, keuken of de gang.
  • Daarnaast bied ook u een extra podium voor het werk van kunstenaars.

Mocht je gebruik willen maken van dit aanbod: De set (16 kaarten inclusief envelop voor 25 euro inclusief verzendkosten) is nu beschikbaar in mijn webshop. Deze actie is geldig vanaf nu t/m 15 december 2020.