Het had zo mooi kunnen zijn.

Jammer maar helaas, ‘De Generaal’ hoort niet bij de laatste 20 werken. Het zij zo. Even balen en dan weer door. Tegelijkertijd mag ik niet vergeten dat het werk zo ver is gekomen. Zoals sommige tegen mij zeiden: Je mag hier trots op zijn. Dat ben ik stiekem ook. De erkenning van de vakjury is een opsteker.

Het waren in ieder geval zeer enerverende weken. Het maakproces, de euforie door de nominatie. Alle belangstelling van de kranten en tv. De vele stemmen van het publiek die het werk mocht ontvangen. Een dank je wel is hier totaal op zijn plaats. Dus dank jullie wel!

In januari verwacht ik de juryrapporten. Ik ben heel benieuwd. Natuurlijk hou ik jullie op de hoogte.

De tijdlijn/terugblik:

RTV Katwijk Live – showtime Interview Katwijkse televisie

Het is geen feelgood schilderij (artikel in het Leidsch Dagblad)

Een kijkje achter de schermen – Filmpje met toelichting

Katwijkse Mariska de Kok genomineerd (Katwijkse Post)

Mijn werk “De Generaal” is genomineerd voor Painting of the Year 2021 ……. Hoe gaaf is dat?!