Het verhaal zonder woorden

Het oog

Dit keer alle aandacht voor Diana. Een sprankelende dame uit Hoek van Holland. Altijd stralend en gelijk is het thuis, wanneer zij de deur binnenstapt.

Onze roots

Onze roots?! Dat is een goede vraag. Samen gezongen. Maar of dit het begin was ….?! Het kan ook zijn door haar man of zelfs zijn vader die uitbater was van een discotheek in ‘s Gravenzande. Oké feitelijk was het een sporthal, maar voor mij destijds de discotheek. Heerljk dansen, lachen en vul zelf verder maar in.

Gek hé, vroeger vond ik het maar vreemd dat ouders, familieleden of buren iets niet meer precies wisten. Hier kon ik echt niet bij. Nu ervaar ik het zelf dat de precieze volgorde gezocht ‘moet’ worden door aanknopingspunten. Is het belangrijk waar het begin was? Ik ben eigenlijk wel nieuwsgierig. Binnenkort zie ik Diana weer en ga dit tijdens de lunch zeker navragen.

Het belangrijkste

Het verhaal zonder woorden

Het belangrijkste: Diana was er op die momenten die er echt toe deden. Zij en ik weten wanneer. Cruciale momenten. Ook al zien we elkaar soms een langere tijd niet, wanneer het nodig is zijn we er.

Ik realiseer me hoe rijk ik ben met zoveel mooie mensen om mij heen. De echte contacten, diepgaande gesprekken, maar ook uitbundig lachen en donderjagen. Heerlijk!

Een voorrecht om afgelopen week op mijn gemak in alle stilte haar aan te staren en vast te leggen op doek. Een verhaal van weinig woorden, maar heel veel inhoud. Het eindresultaat en de ogen vertellen genoeg. Weer tijd voor een filmpje!

Koffie met een portret – plein air / live sessie door Mariska de Kok. We beginnen met koffie en een goed gesprek, daarna 2x 45 minuten tijd voor een modelsessie. Het doel – een grote expositie zodra de deur weer open mag van allemaal prachtige koppen. Daarnaast wil ik een mooi boek maken van alle portretten met de titel: ‘Een verzameling mooie momenten’. Zin om ook mee te doen aan dit project? Laat het me weten!