Kiezen voor duurzaamheid.

De ochtendlevering (daglicht net als ik net ontwaakt)

Leuk om te merken dat mijn blog over duurzaamheid zeer enthousiaste reacties mag ontvangen. Ik kan hier vanachter mijn bureau wel van alles vinden en bedenken, maar dat wil nog niet zeggen dat hier medestanders in zijn. Inmiddels zijn er al heel wat setjes ‘Wintertijd’ de deur uitgegaan.

Ik heb zelf nog langer zitten denken over de overweging waarom we eigenlijk kerstkaarten sturen. Volgens mij is de belangrijkste intentie aan die ander te laten weten dat ik aan hem/haar denk. In gedachte even heel dicht bij elkaar zijn. Door te kiezen voor een kunstkaart (welke je vriend, vriendin of lieve kennis in zou kunnen lijsten/ of gewoon op de kast zetten) creëer je een mogelijkheid dat de ontvanger vaker dan één moment dicht bij jou is in gedachte. Hoe mooi is dat :)?!

De avondlevering, leuk om te zien hoe de lamp boven tafel effect geeft in de foto’s

Mocht je nog een de set “Wintertijd” willen bestellen? Ik heb er nog een paar voorhanden. Laat maar weten.

Voor nu wens ik je weer een mooie dag en tot de volgende keer.