Koffie met een portret – alle aandacht voor Lisette

Het thema deze middag was: “Kiezen”. Wat mooi aansluit bij mijn keuze vandaag: Vanwege de vele activiteiten laat ik de samenvatting via de filmpjes.

Koffie met een portret – plein air / live sessie door Mariska de Kok. We beginnen met koffie en een goed gesprek, daarna 2x 45 minuten tijd voor een modelsessie. Zoals tijdens de kunstroute op Kunstklank zo mooi vertaald, op anderhalve meter afstand in anderhalf uur echt samenzijn.

Het doel van dit initiatief is ‘Zien & Gezien worden’. Juist doordat er nu fysiek een grotere afstand is tussen de mensen, wil ik laten zien & ervaren dat door elkaar in de ogen te kijken we misschien wel veel dichter tot elkaar komen.

Daarbij op termijn een expositie van allemaal prachtige koppen. Ook ben ik bezig met een mooi boek van alle portretten met de titel: ‘Een verzameling mooie momenten’. Zin om ook mee te doen aan dit project? Laat het me weten!