Kunstkaarten – nieuw verkooppunt!

Sinds 2017 zijn de kunstkaarten van mijn werk en kleine schilderijen (15 x 15 cm) verkrijgbaar bij Me Zus & Me Zo. Mede dankzij hen gaan mijn werken regelmatig de grens over.
Onlangs hebben de eigenaars van deze inspirerende concept-store een stoere beslissing genomen door naar een nog mooiere locatie binnen Katwijk aan Zee te verhuizen.
Vanaf september 2019 zullen zij hun intrek nemen in het voormalig jutters-cafe, beter bekend als de “Bonte Kraai”. En tot mijn vreugde blijven zij ook daar mijn werk verkopen.

De serie kaarten is inmiddels uitgebreid naar 15 verschillende. Allemaal aan de hand van schilderijen die ik heb geschilderd in Katwijk aan Zee. De locatie van deze serie is “De Voortuin”.
De mensen op het strand, de verhalen zonder woorden, de heerlijke zee en de Vuurbaak als rustpunt. Zoveel nog te ontdekken en zoveel te genieten. De uitdaging voor mij is om de sfeer die ik hier mag ervaren te vatten op paneel. Veel van de oorspronkelijke schilderijen die de basis zijn voor de kaarten hebben inmiddels een nieuw thuis. Naast dat het fijn is, dat er ook anderen zijn die van mijn werk genieten, is dit tegelijkertijd een stimulans om weer aan de slag te gaan met de volgende serie.

Mooi om te geven of om te versturen, maar ook zeer geschikt om in te lijsten.

Afhankelijk van het seizoen maak ik telkens een keuze uit de kaarten die ik bij Me Zus en Me Zo te koop aanbiedt.
Daarnaast zijn de kaarten natuurlijk ook verkrijgbaar in mijn atelier cq te regelen via deze website. Graag aangeven welke code plus het aantal via het contactformulier

Prijzen (inclusief bijpassende envelop, exclusief verzendkosten) 1 stuk € 2,25 | 5 stuks € 10,- | 10 stuks € 17,50 Prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Meer informatie over genoemde bedrijven: