Mijn moeder en ik

©2018 Mariska de Kok, – Mijn moeder en ik – Mixed Media 5 x 8 x 0.3 cm – 
Locatie Station Rotterdam Centraal

Het zien van dit jonge meisje met haar strijdlustige blik brengt voor mij verschillende associaties omhoog. De herkenning, samen op weg met je moeder.

Tegelijkertijd realiseer ik met dat het ook goed is om dit keer het verhaal bij de kijker te laten. Zijn of haar associaties met dit beeld, geïnspireerd op deze twee daadkrachtige dames die gezamenlijk de wereld aan het veroveren zijn. Het samenvoegen van hun handen geeft beide de kracht om alle zijden te aanschouwen. Gespot op station Rotterdam Centraal. 

Mariska de Kok

Mariska de Kok (1966) lives in Katwijk aan Zee and she paints realism. Her specialty is portraits where emotion is essential. She is fascinated by the person and emotions behind the “mask”. “When there is time enough to observe the model, there is always an interesting story to be discovered and visualized”. Over the years, many persons have been portrait-ed by Mariska.
  • Deel dit bericht met vrienden…