Mijn twijfels zijn weg

Detail Wie weg is, blijft gezien – Het alternatief

In de zomer was ik te gast bij Kunstklank voor het project ‘De nieuwe wereld’. Locatie: Landgoed Calorama. Ik was uitgenodigd om de optredens samen te vatten op doek. Heerlijk!

Een samenvatting op doek heeft als logisch gevolg dat er meerdere personen zichtbaar zijn in één schilderij. Wat doe je dan? Meer liefhebbers en maar één werk.

Op zoek naar een alternatief Deze heb ik inmiddels gevonden. Aangezien ik vrij kritisch ben aangelegd, was ik voorzichtig met deze aanbiedingen. Inmiddels zijn er al verschillende versies de deur uitgegaan. En eerlijk is eerlijk, ik ben echt enthousiast over de prints op doek.

Voordat ik de prints doorstuur of af laat halen, keur ik ze allemaal zelf. En alleen wanneer ik er echt blij van wordt, mogen ze naar de klant.

Vandaag ook iemand blij mogen maken. Stiekem zelf weer genoten door de aanblik van het werk. De heerlijke herinneringen die zich direct aandienen. Daarbij weer een tevreden klant. Wat willen we nog meer? Ja alle twijfels zijn echt weg.

Mocht ook jij één van de prints willen bestellen als kerstcadeau …. het kan nog steeds. Zie deze link.