Op zoek naar relaties

Ja, het valt niet mee. Ja, het is balen dat de deur van het atelier voorlopig nog dicht moet blijven voor de cursisten. En ja, er komen ook berichten binnen over kunstacademies die nog wel open zijn onder de noemer praktijkonderwijs. Ik vraag me af of dit de bedoeling is?! Hier blijft de deur van het atelier voorlopig gesloten.

Het goede nieuws is dat ik een alternatief heb bedacht. Beschikbaar voor iedereen die in de komende weken “vakantie in zijn hoofd’ zou willen ervaren. Samen met een boeiend project aan de slag, waarbij we plezier combineren met studie. Als kers op de taart een eindresultaat in je huiskamer waar je trots op zult zijn. Even tijd voor iets anders!

Plan B gaat in werking

Achter de schermen, hier in de huiskamer van het atelier is het alles behalve rustig. Wekelijks mag ik aan zo ongeveer 50 cursisten lesgeven, dat is nu anders. Tijd voor Plan B!

Ik heb nu een online programma gemaakt waarvoor men niet hoeft te zoomen etc. Heerlijk in je eigen tijd, wanneer jij wilt, op jouw tempo filmpjes kijken, tekst lezen & creatief aan de slag. Leren, genieten & spelen met verf! Daarbij heb ik ook aandacht besteed aan het persoonlijke aspect. In mijn beleving kan online lesmateriaal alleen werken wanneer er ook persoonlijke aandacht is voor jou. Ook dat is geregeld!

Leren van de meesters

De eerste online les-serie staat nu klaar met de mooie naam ‘leren van de meesters’.

Het pakket:

  • Vier modules (het lijnenspel / toonwaarde / de kracht van kleur & wanneer is een werk nu eigenlijk af?)
  • Tien video’s met waardevolle studiemateriaal
  • Drie maanden beschikbaar – dus alle tijd om aan de slag te gaan.
  • Vier keer persoonlijke feedback op jouw werk en vragen door middel van een video.
  • Kosten € 95,-

Een gegarandeerd boeiende ontdekkingsreis! Ga je mee? Schrijf je nu hier in.

Wat zeggen andere over mijn manier van lesgeven? Zie hier voor referenties

Vragen? Schroom niet en laat het me weten!