Het nieuwe thuis van “De Professor”

Het nieuwe thuis van "De Professor"

Het nieuwe thuis van “De Professor”

Het fenomeen “Pakje Kunst” heeft heel wat voeten in aarde. Inmiddels mag ik regelmatig foto’s ontvangen via de app van enigszins teleurgestelde mensen, omdat ze nog niet een werkje van mij hebben kunnen “scoren”. Ik zou me zowat schuldig gaan voelen. Er blijken ook liefhebbers te zijn die heel graag een werkje direct bij mij willen kopen, maar ook dat gaat niet gebeuren met deze kleintjes. Ik stel ze echt alleen beschikbaar via Pakje Kunst Leiden er daar zijn nu √©√©nmaal spelregels aan verbonden. 

Dus er zit maar 1 ding op – 2 euromunten sparen en op weg naar de Leidse Lente of naar de ruilbeurs gaan (die is er inmiddels ook voor de Pakjes Kunst!).

Daarnaast heb ik ook al een foto van iemand met mijn werk mogen ontvangen. “De Professor” heeft inmiddels een nieuw thuis. Nu nog even afwachten of men het aandurft om mij een foto te sturen van (in deze) haarzelf als “reiziger” zodat het verhaal een vervolg gaat krijgen in het project “we are all travelers”. We gaan het zien!

Het verhaal achter “De Professor” is te vinden via deze link. Veel leesplezier gewenst.

close

Subscribe to my dairy.