Pakje Kunst nummer 24 op weg naar Lowlands

Op weg naar Lowlands

©2018 Mariska de Kok, – Mixed Media 5 x 8 x 0.3 cm

Inmiddels zijn er al heel wat “Pakjes Kunst” van mijn hand, onderweg naar een nieuwe bestemming. Dit werk is één van de vijf werkjes bestemd voor Lowlands. Hoe leuk is dat?!

Vroeger was ik zelf een groot fan van muziekfestivals. Torhout Werchter met optredens van Sinnead O’Connor, Sting, Bob Dylan. Geweldig. Een groot feest om in de buitenlucht met duizenden tegelijk te genieten van muziek. Een geweldige sfeer. Oké er waren een paar kleine minpuntjes zoals toiletten en soppig gras na een regenbui, maar de herinneringen zijn onbetaalbaar. Duizenden tegelijk die meezingen, dansen … Gelukkig hebben we de foto’s nog :). 

Hoe leuk is het om dan om weliswaar niet zelf fysiek aanwezig te zijn op “Lowlands Paradise”, maar wel enkele van mijn werkjes.

Voor diegene die van geschiedenis houden of nog onbekend zijn met Lowlands, zie deze link met achtergrond informatie. Leuk om te lezen. 

Mariska de Kok

Mariska de Kok (1966) lives in Katwijk aan Zee and she paints realism. Her specialty is portraits where emotion is essential. She is fascinated by the person and emotions behind the “mask”. “When there is time enough to observe the model, there is always an interesting story to be discovered and visualized”. Over the years, many persons have been portrait-ed by Mariska.
  • Deel dit bericht met vrienden…