Pakje kunst nummer 25 ook op weg naar Lowlands

Pakje Kunst Centraal station Utrecht

©2018 Mariska de Kok, – Mixed Media 5 x 8 x 0.3 cm

Enkele weken geleden kreeg ik de vraag of ik ook een paar werkjes voor Lowlands wilde maken. Natuurlijk! Hoe gaaf is dat?! Inmiddels had ik alweer heel wat werkjes gemaakt voor de nieuwe lichting. Een vriendin, wie ook een groot liefhebber is van muziek en volgens mij ook een festivalganger gevraagd om een keuze te maken uit mijn werkjes. Een keuze in welke van de schilderijtjes op hun plek zouden zijn in Lowlands. Over deze jonge dame op dit schilderij waren we het eigenlijk gelijk eens. Dus ja ook zij is terug te vinden in de / het sigarettenautomaat op Lowlands.

Ik ben heel benieuwd wie deze mag bekomen. Natuurlijk mag ik geen vooroordeel hebben over mijn eigen werk, maar deze vind ik toch ook wel heel leuk :). De nieuwe eigenaar / eigenares wordt van harte uitgenodigd om een foto van zichzelf met het werk te sturen. Zie het artikel “mag ik jou ook schilderen”?

  • Deel dit bericht met vrienden…