Plan B

Het ziet er naar uit dat de kans groot is dat het atelier nog langer dicht zal moeten blijven. Ik mis de levendigheid, de interactie, goede gesprekken en mooie processen waar ik wekelijks getuige van mocht zijn. Gelukkig blijft er contact en ontvang ik regelmatig foto’s van cursisten, waaruit blijkt dat men de inspiratie blijft houden om door te gaan.

Anderzijds merk ik dat zo hier en daar het lastig is om de discipline te houden om aan de slag te gaan. Dus heb ik na zitten denken wat ik hierin zou kunnen bijdragen.

Plan B is in de maak

Vanmiddag heb ik de eerste filmpjes al opgenomen voor een overzichtelijke & praktische online cursus. Praktisch in de zin dat het voor diegene met weinig computerervaring gewoon mee kan doen, zonder lastige dingen.

Daarbij is juist nu het persoonlijke aspect nog belangrijker. In deze 4-weekse cursus hebben we regelmatig contact over het resultaat van het werk. Aandacht voor de pareltjes in het werk, hulp bij vragen, gewoon samen op pad met dan wel een beetje afstand.

Nieuwsgierig?

Nieuwsgierig? Mooi! Een tip van de sluier …. vele gingen ons voor en zowel het Rijksmuseum als het Louvre zijn fan van dit genre …..

Zonder gekheid, één deze dagen kom ik met een preview. Nu is het tijd voor het opnemen van mijn volgende filmpje. Ik wens jullie een fijne avond.