Toen scheen de zon nog.

Wat mij opviel bij het samenstellen van dit filmpje is dat de zon nog zo heerlijk scheen. De warmte, zonnige kleding en heerlijk op je blote voeten rondlopen. Je begrijpt al dat de opname van deze sessie, alweer een paar weken terug heeft plaatsgevonden.

Soms wil ik iets meer activiteiten doen dan realistisch gezien mogelijk is in de beschikbare tijd. Herkenbaar?

De basis stond, dus ik wist zeker dat het verder goed zou komen. Ook al zou het misschien wat langer duren dan gewenst.

Wat mij ook opviel in het filmpje is onze glimlach. Misschien weet Carla nog waar we het over hadden?! Ik vertaal het in ieder geval als een plezierige middag.

Waarom dan niet gelijk het filmpje plaatsen na de sessie?

Ik wil het liefst altijd nog een paar dagen later kijken wat ik nu eigenlijk heb gedaan. Kritisch kijken en dan vooral naar de blik in de ogen. Tegenwoordig neem ik een foto van de ogen, zodat ik de blijheid kan vangen.

Probeer het zelf maar eens uit om anderhalf uur blij uit je ogen te kijken. Ik ben benieuwd of jou dat wel lukt?!

Nu tijd voor een filmpje met Carla in de hoofdrol! Veel plezier. PS: Zin om ook mee te doen aan dit project? Laat het me weten!

Koffie met een portret – alla prima / live sessie op anderhalve meter afstand in anderhalf uur door Mariska de Kok. Het doel van dit project: zien en gezien worden. Daarnaast maak ik een boek over het proces en alle portretten. De werktitel van het boek: Een verzameling van mooie momenten. De officiële voorinschrijving is gestart.