True Colors – “mijn” Muze

Alles is gezegd. Onze laatste 24 uur samen was een prachtig cadeau wat ik ga koesteren. Herinneringen opgehaald, geknuffeld, gelachen, gehuild, afscheid genomen en samen stilgezeten. Dank je voor wie je was en voor de vele mooie momenten.

Jij & ik

Ik weet voor jou is het beter zo, maar wat ga ik je missen lieve dame.

Back to 2005 – via deze link een tv-opname voor/door de WOS waarbij ik jouw vast mocht leggen op het doek. Heerlijke wuppies :).

Mariska de Kok

Mariska de Kok (1966) lives in Katwijk aan Zee and she paints realism. Her specialty is portraits where emotion is essential. She is fascinated by the person and emotions behind the “mask”. “When there is time enough to observe the model, there is always an interesting story to be discovered and visualized”. Over the years, many persons have been portrait-ed by Mariska.
  • Deel dit bericht met vrienden…