Privéles online – 45 minuten alle aandacht voor jou!

39,95

Beschikbaar

Artikelnummer: OLPS 2021 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Privéles online door Mariska de Kok – 45 minuten alle aandacht voor je werk.
Onze nieuwe werkelijkheid, vraagt ook om nieuwe werkwijze: privéles online!

Wat houdt dit in?
Drie kwartier alle aandacht voor je werk en jouw vragen.

Van de sessie wordt een opname gemaakt, welke je een half jaar lang in alle rust kan bekijken & bestuderen. De opname is beveiligd achter een wachtwoord en bereikbaar via mijn website.

Wat kost het?
Kosten € 39,50 voor een onlinesessie van 45 minuten. In deze prijs zit ook de voorbereiding (zie de alinea: “hoe werkt het”?)

Hoe werkt het?
Na inschrijving ontvang je van mij een mail ter bevestiging. Daarop hoor ik graag hoe ik je kan helpen. Om mij goed voor te kunnen bereiden wil ik graag foto’s ontvangen van het werk je mee bezig bent. Of de plannen waarbij je graag wilt dat ik mee denk.

Daarnaast hoor ik graag naar welke datum en tijdstip je voorkeur uitgaat, zodat we samen een afspraak kunnen plannen. Daarna ontvang je een link naar de “Huiskamer van het Atelier”. Dit is een beschermde omgeving waarbij we online het werk gaan bespreken.

Na de privéles ontvang je van mij een link met een wachtwoord zodat je in alle rust terug kan kijken naar wat we hebben besproken. Deze informatie blijft een half jaar beschikbaar en is bedoeld voor “your eyes only”. Het is niet de bedoeling dat je het filmpje gaat delen met andere.

Wat heb je nodig?
Een mobiel (of laptop/pc) waarop je video kan afspelen, maar ook dat ik jou en je werk live kan zien.

Mocht je na aanvraag van de les nog verder zijn gegaan met je werk, stuur dan uiterlijk een uur voor onze sessie een update via de mail.

Samenvattend
Voor wie? Iedereen die leergierig is.
Tijdstip In overleg
Tijdsduur 45 minuten
Deelnemers maximaal 1 persoon
Kosten € 39,50
Schroom niet om vragen te stellen – Dit is een nieuw situatie waarbij de één meer ervaring heeft dan de ander. Ik wil juist de drempel zo laag mogelijk voor je maken. Tot snel? Of eerst nog even ervaringen van andere lezen 🙂 zie deze link.

Andere suggesties…