Working on the website – nice to do / bad for my shoulder.

Vandaag, terwijl de zon hier in Nederland schijnt en iedereen lijkt te vergeten dat er zoiets is als Corona, blijf ik liever binnen. Bezig met mijn website. Heel leuk om te doen, maar als mijn schouder kon praten, was ik het er niet mee eens. Het doet pijn (ja, daar zit een verhaal achter, maar nu niet 🙂).

Voor mij is het een beetje ingewikkeld om alles op de website te vinden. Ook de traagheid van mijn site waarvan ik nog steeds niet heb gevonden wat de oorzaak hiervoor is.

Ik hou van WordPress, maar in het bewerkingsgedeelte verandert er veel. Dus als je geen IT-opleiding hebt en je bent geboren voor 2000, is dat een behoorlijke uitdaging. Het voelt als een puzzel.

Maar ik ken mezelf, ik zal het vinden en op tijd krijgen zoals ik het wil.

Ik heb veel ideeën, het lijkt erop dat ik al een goede website heb, maar het laat alleen mijn werk en een blog in het nederlands zien. Hier moeten dus dingen veranderen om meer publiek op deze site te krijgen.

Zoals ik al zei, ik hou van een uitdaging. Ik ben benieuwd waar ik volgend jaar zal zijn, tegelijkertijd. Ik ben een nederlands meisje (ik denk meisje, maar mijn leeftijd zal iets anders zeggen), dus ik heb niet de illusie dat mijn Engels perfect zal zijn – belangrijker is dat we elkaar begrijpen. Ik wil geen tijd verspillen.

Mijn blog staat onder de naam: Mariska’s dagboek. Hier geef ik een kijkje in mijn dagelijkse leven. Als je nieuwsgierig bent en met me mee wilt op deze reis, ben je welkom.

Op de hoogte blijven van mijn dagboek kan via deze link.